miércoles, 10 de noviembre de 2010

Video sobre drogues!


El mateix video el podeu trobar en l'apartat "Videos sobre drogues" situat al marge dret de la pantalla.
Esperem que us agradi.

4 comentarios:

  1. És molt trist que tot i saber les conseqüències que les drogues (legals i il·legals) poden arribar a tenir, cada cop més gent i cada cop més aviat s'entri en aquest món.

    ResponderEliminar
  2. He vist els videos sobre drogues que proposeu. Són esgarrifadors!
    Si tinguèssim entre tots la vareta màgica no parlariam d'això. Molts cops penso com previndre als adolecents d'aquesta adicció... No és fàcil, només se m'acud una cosa, bé dos o tres. Una desde petits donar afecte; una altra és la dedicació; una tercera molta estimació i per últim donar i regalar temps molt de temps als fills... Tema apassionant que si voleu allarguem.

    Salutacions a les creadores que s'ho han currat molt!
    Monty

    ResponderEliminar
  3. És curiós que la gent amb tota la informació que tenim a l’abast seguim caient amb el mon de les drogues. Vídeos com aquest ens mostren tot el que pot provocar cadascun dels tipus de drogues, però la gent ho ignorem. El més curiós és el cas de les drogues legals, per exemple el tabac: als seus paquets és pot llegir “El tabac mata” però la gent en comprem, en pugen els preus però no en disminueix el consum. Esperem que les noves generacions siguin més conscients dels perills que això comporta i poc a poc s’elimini el consum de totes aquestes sustancies.

    ResponderEliminar